Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم ملی فوتبال بانوان کشورمان با هدایت مریم آزمون از ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ اداره می‌شود. این سرمربی ۴۸ ساله نزدیک یک ماه پس از قبول هدایت توانست با حضور در تورنمنت فوتبال آسیای مرکزی موسوم به کافا پس از کشور ازبکستان بعنوان نایب قهرمانی این مسابقات برسد. تا پیش از این مریم ایراندوست سرمربی تیم ملی بود که فدراسیون قرارداد این مربی را تمدید نکرد و  در آن مقطع حسن کامرانی‌فر دبیرکل فدراسیون فوتبال اظهار کرد که از بالا اجازه تمدید قرارداد صادر نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از این صحبت از سوی دبیرکل فدراسیون فوتبال، ماجرای انتخابات پیش آمد که گفته می‌شود برخی از اعضای فدراسیون فوتبال برای گرو کشی آراء از حالا به برخی افراد در فدراسیون فوتبال جایگاه میدهند تا حامی آن‌ها در روز هشتم شهریور ماه امسال باشد.

قهرمانی عجیب آزمون در مسابقاتی که ایران حضور نداشته است

مریم آزمون پس از انتخاب خود به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان دلیل انتخاب خود را قهرمانی در مسابقات آسیای مرکزی (کافا) اعلام کرد و گفت:با توجه به نتایجی که تیم ملی جوانان اخیرا در مسابقات غرب آسیا کسب کرده و همراه این تیم توانستیم برای اولین بار قهرمان غرب آسیا شویم و تیم‌های قوی حاضر در منطقه را شکست بدهیم، فدراسیون تصمیم گرفت کادر فنی تیم ملی جوانان برای بزرگسالان انتخاب شود و خوشحالم که در این جایگاه قرار گرفته‌ام. البته آزمون به جای رقابت‌های کافا به اشتباه می‌گوید غرب آسیا که ایران اصلا در این رقابت‌ها حضور ندارد.  

کارنامه نچندان قوی در قامت سرمربی

جدا از این باید به سابقه مربیگری آزمون در تیم ملی بزرگسالان هم توجه کرد که دستاوردی به همراه نداشته است. او برای اولین بار در سال ۱۳۹۵ و زمان نایب‌رئیسی لیلا صوفی زاده به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شد تا قبل از آن از سال ۸۶ تا ۹۵ سرمربی تیم زیر ۱۳ سال و مقطعی هم کمک هلنا کاستا سرمربی پرتغالی تیم ملی بود. اولین تورنمنت رسمی که تیم ملی با هدایت آزمون به آن اعزام شد، مقدماتی جام ملت‌های آسیا در فروردین ۹۶ بود که ایران با دو پیروزی مقابل سوریه و سنگاپور و شکست برابر ویتنام و میانمار حذف شد.

آزمون همچنین در انتخابی المپیک توکیو که مرحله اول آن آبان ۹۷ و مرحله دوم آن فروردین ۹۸ برگزار شد، هدایت تیم را برعهده داشت. ایران در مرحله اول این مسابقات با پیروزی مقابل لبنان و تساوی با هنگ‌کنگ به دور دوم صعود کرد، اما در ادامه مقابل فیلییین و چین تایپه شکست خورد و حذف شد. تیم ملی فوتبال بانوان در فاصله مرحله اول تا دوم جهت آماده‌سازی خود در یک تورنمنت دوستانه به میزبانی هند شرکت کرد که با سه شکست مقابل هند، میانمار و نپال به کار خود پایان داد. بعد از انتخابی المپیک تیم ملی بزرگسالان تعطیل شد، اما این مربی تیم ملی زیر ۲۳ سال را در آذر ۹۸ به مسابقات کافا برد و با پیروزی مقابل تاجیسکتان، ترکمنستان و افغانستان و شکست برابر ازبکستان نایب قهرمان شد. البته باید توجه کرد که سطح فوتبال ایران نسبت به کشور‌های حاضر در کافا بالاتر است و ازبکستان تنها رقیب جدی در این مسابقات بود.

آزمون به عنوان سرمربی تیم ملی در مجمع حاضر شد و با آغاز ریاست عزیزی خادم هدایت تیم جوانان را برعهده گرفت. در حالی که تیم ملی با هدایت مریم ایراندوست روند رو به رشدی داشت و برای اولین بار به جام ملت‌های آسیا صعود کرد، انتظار بر این بود که فدراسیون با حفظ این روند و برگزاری منظم اردو‌ها به تیم ملی کمک کند.

آیا انتخاب آزمون مصوبه فدراسیون فوتبال دارد و قانونی است؟

قابل توجه است که مریم آزمون در تاریخ ۲۴ خرداد امسال به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال انتخاب شد. بیش از یک ماه قبلش شهره موسوی در خصوص پرونده کلاهبرداری رمز ارز کینگ مانی توسط وزارت اطلاعات  بازداشت شد. در تاریخ دهم خرداد ماه هم با برکناری سراجی از عضویت در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال توسط اعضای مجمع عمومی، هیئت رئیسه این دوره از رسمیت افتاد و تا روز برگزاری انتخابات مجمع عمومی فدراسیون اعضای هیئت رئیسه نمی‌توانند مصوبه‌ای داشته باشند. پس انتخاب مریم آزمون با کدام مصوبه قانونی صورت گرفته است؟

صادق رئیسی کیا کارشناس مسائل حقوقی فوتبال درباره رسمیت نداشتن انتخاب‌های هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال گفت:تعداد اعضای هیئت رئیسه طبق اساسنامه ۱۱ نفر است که نصف آن ۶ نفر می‌شود. با همین ملاک به ماده ۳۶ نگاه کنید که می‌گوید جلسه هیئت رئیسه برای تشکیل نیاز به هشت نفر دارد. بدون نصاب قانونی تصمیم گیری مفهومی نخواهد داشت. بند ۷ ماده ۳۳ را بدون توجه به ماده ۳۶ نمی‌توان تفسیر کرد و باید آن‌ها را کنار هم بگذاریم. مجموع این موارد می‌گوید هر جا صحبت از تصمیم‌گیری است، باید جلسه قابلیت تشکیل به صورت رسمی را داشته باشد.

با این حال حسن کامرانی فر دبیرکل فدارسیون فوتبال در حالی که هنوز سند معتبری درباره اینکه آیا فدراسیون فوتبال مصوبه‌ای نسبت به فعالیت مریم آزمون در تیم ملی بانوان صادر کرده ارائه نکرده است،   گفت: دقیقا او برای کار مصوبه دارد، زیرا در مصوبه قبلی هیات رئیسه که هشت عضو در آن حضور داشتند و شهره موسوی هم در آن بود انتخاب سرمربی در تمام تیم‌های پایه و بزرگسالان بانوان به سرپرست فدراسیون تفویض شد. این موضوع در دستور جلسه هیات رئیسه بوده و همه عزیزان امضا کرده اند. حضور آزمون در تیم ملی بانوان با مصوبه هیات رئیسه است. سرمربیان نوجوانان و جوانان نیز مصوبه رسمی و قانونی هیات رئیسه را دارند. حضور آن‌ها تا زمانیکه هیات رئیسه تکمیل شود کاملا قانونی است.

حالا شائبه دیگر این موضوع است که اگر ماجرای انتخابات فدراسیون و تلاش مسئولان فعلی برای داشتن رای سرمربی زنان درست باشد، تیم ملی زنان بازیچه خواسته‌های افراد شده است و شاید با ادامه دار بودن این حواشی انتخابات فدراسیون فوتبال در تاریخ هشتم شهریور ماه خالی از حاشیه نباشد.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال تیم ملی فوتبال بانوان عنوان سرمربی تیم ملی تیم ملی فوتبال بانوان فدراسیون فوتبال هیئت رئیسه هیات رئیسه مریم آزمون تیم ملی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۷۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟

در جریان اصلاحات تحلیل هماهنگی در خصوص انتخاب رئیس و هیئت رئیسه مجلس وجود ندارد به شکلی که برخی از ائتلاف قالیباف با طیف پایداری ها سخن می گویند و برخی از ائتلاف وی با مستقلین و اعتدالی‌ها!

سرویس سیاست مشرق- در میان انبوهی از گزارش‌ها و تیترهای خبری، در یک بسته کامل با نام «ویژه‌های مشرق» شما را در جریان مسائل مهم و اثرگذار از نگاه روزنامه‌های کشور قرار می‌دهیم.

در این ویژه‌نامه، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی، خارجی، اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور انداخته می‌شود که مخاطبان بامطالعه آن به رهیافت‌های مهم، نکات و تأملات از سیر وقایع اثرگذار دست خواهند یافت، در این بخش با ما همراه باشید

************

روزنامه‌های امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه در حالی چاپ و منتشر شد که فلسطین محور اجلاس سازمان همکاری اسلامی، تأثیر توافق احتمالی حماس و رژیم صهیونیستی بر تنش‌های منطقه، کلاه بیمه‌ای بر سر کارگران ساختمانی و بازداشت عوامل پشتیبان گروهک جیش‌الظلم در راسک در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.

مروری بر کنش های سیاسی- رسانه ای اصلاح طلبان و اعتدالیون بیانگر آن است که آنان در خصوص انتخاب ریاست و هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تحلیل های متعارضی مواجه هستند.

بر اساس احصاء صورت گرفته، اصلاح طلبان و اعتدالیون در بازنمایی از شرایط مجلس مبنی بر استیلای رادیکال ها، شدت گرفتن لابی ها برای هئیت رئیسه مجلس، سهم خواهی و سهم دهی ها متفق القول هستند اما در خصوص ائتلاف ها برای ریاست مجلس از سویی و میزان توان مستقل ها، اعتدالیون و اصلاح طلبان از جانب دیگر تحلیل های متعارضی را ارائه می کنند.

برگزاری دور دوم انتخابات و تعیین تکلیف فراکسیون‌های مجلس به ویژه انتخاب هیئت‌ رئیسه مورد توجه روزنامه‌های اصلاح‌طلب قرار گرفته است، روزنامه آرمان ملی از توافق شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و جبهه پایداری اظهار توجه کرده و نوشته است:

انتخاب رئیس مجلس بحث مهمی است. ۱۴ اردیبهشت با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند. حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد.

این روزنامه در ادامه با تعیین نامزد برای هیئت رئیسه آینده مجلس نوشته است:

اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است. سیدمحمود نبویان، نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی از جمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده، البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

روزنامه اعتماد نیز در گزارشی با عنوان آناتومی یک رقابت می‌نویسد:

از مجموع این احوالات تدارک رقابت برخی جریانات اصولگرا برای رقابت با قالیباف بر سر کرسی ریاست مجلس دوازدهم دور از انتظار نبوده و نیست. در مقابل اما جریان قالیباف نیز از انسجام منتخبان مجلس دوازدهم حول محور ریاست او، حتی پیش از برگزاری دور دوم انتخابات می‌گویند! روزنامه اعتماد ضمن تلاش برای پرهیز از نام بردن طیف اصلاح طلبان در مجلس مدعی شد که مستقلین و اعتدالی ها حدود ۱۰۰ کرسی در مجلس دوازدهم داشته و از نقش موثر این نمایندگان برای رایزنی برای کسب کرسی های مجلس در صورت حمایت از ریاست محمدباقر قالیباف سخن به میان آورد. این روزنامه مدعی شد که صحبت هایی در خصوص انتخابات مسعود پزشکیان به عنوان نائب رئیس مجلس و کسب دو کرسی هیئت رئیسه و ریاست ۳ کمیسیون مجلس انجام شده است.

اما در شرایطی که روزنامه اعتماد از احتمال ائتلاف میان قالیباف و با طیف مستقلین و اعتدالیون سخن به میان می آورد اما روزنامه «هم میهن» مدعی احتمال ائتلاف قالیباف با پایداری ها و طیف رادیکال برای ریاست مجلس خبر می دهد.

هم میهن با بیان اینکه «جبهه پایداری مؤتلف با شانا اگر در مجلس بعدی بخواهد همسویی با جریانی را در پیش بگیرد، بعید است با نمایندگان راه‌یافته از لیست امنا و صبح ایران به ائتلاف و همراهی نرسد»، می نویسد: «مسلما این شرایط قطعاً به نفع قالیباف نخواهد بود و این امر هم موجب شده که این تصور ایجاد شود که قالیباف از همین حالا و در مجلس کنونی علاوه بر همراهی جریان تندروی موجود، سیگنال‌های مثبتی را به تندروها در مجلس بعدی ارسال کند تا بتواند موقعیت فعلی‌اش را در دور بعدی هم حفظ کند؛ از جمله اینکه برخی حتی احتمال بازگشت طرح‌هایی مانند طرح صیانت به دستور کار مجلس در روزهای پایانی را در همین مسیر عنوان کرده‌اند.»

این روزنامه همچنین می نویسد:

درست است که قالیباف حامیانی داشته و به پشتوانه آن پا به میدان انتخابات مجلس گذاشت اما حمایت آنها برای رسیدن به ریاست دوره دوازدهم مجلس کافی به نظر نمی‌رسد. احتمالاً میانه‌روها و طیف اقلیت‌ سیاسی مجلس در رقابتی که اگر بین گزینه تندروها و طیف قالیباف شکل بگیرد، دست به همراهی با او خواهند زد اما قالیباف برای رسیدن به ریاست، نیاز به آرای بیشتری دارد و اگر ضرورتی از بیرون بر حضور قالیباف بر ریاست مجلس به میان نیاید، قالیباف چاره‌ای جز جذب رای جبهه پایداری و طیف‌های همسو با آن (جریان «امنا» و «صبح ایران») ندارد که آن هم بدون امتیازدهی صورت نمی‌گیرد و حالا با توجه به شواهد و قرائن مطرح‌شده به نظر می‌رسد مذاکرات آغاز شده و اگر قالیباف با همین روند خواهان دستیابی به صندلی ریاست مجلس باشد، با توجه به اینکه در سابقه سیاسی او بالا و پایین و حرکت در طیف‌های مختلف اصولگرایی دیده شده است؛ احتمالاً با چهره جدیدی از قالیباف روبه‌رو خواهیم بود؛ چهره‌ای که برآمده از همراهی بیش از پیش با تندروهاست!

با توجه به مطالب گفته شده می توان گفت که در جریان اصلاحات تحلیل هماهنگی در خصوص انتخاب رئیس و هیئت رئیسه مجلس وجود ندارد به شکلی که برخی از ائتلاف قالیباف با طیف پایداری ها سخن می گویند و برخی از ائتلاف وی با مستقلین و اعتدالی‌ها!

نکته قابل توجه اینکه اصلاح طلبان در بیان کرسی های متعلق به مستقلین مدعی هستند آرای مستقلین در جبهه اعتدالی ها و اصلاح طلبان می باشد، این طیف که از ۱۰۰ کرسی برای این طیف سخن به میان می آورند پیش از این از فقدان نیروهای اعتدالی و اصلاح طلب در مجلس سخن به میان می آوردند

اصلاح طلبان گرچه تحلیل های متعارضی از شرایط درونی مجلس ارائه می کنند اما کاملا روشن و مشخص است که به دنبال تولید شکاف در میان جبهه انقلاب بوده و تلاش می کنند با طرح برخی حواشی خود را به عنوان اقلیت موثر و تعیین کننده در فضای رسانه ای، بازنمایی کنند.

دیگر خبرها

  • احضار اخلاقی هاشمی‌نسب برای ناسزا به پرسپولیس
  • احضار هاشمی‌نسب به کمیته اخلاق
  • سردار آزمون جانشین‌هایش در فوتبال ایران را انتخاب کرد
  • رای انضباطی دیدار پرسپولیس و سپاهان؛ بازی رفت و برگشت فصل آینده فقط با حضور بانوان تماشاگر
  • وعده مهدی تاج؛ از فصل آینده هر تماشاگر با کد ملی روی صندلی خودش می نشیند!
  • اولین سرمربی مارادونا هم به ال‌دیه‌گو پیوست
  • اعلام آخرین وضعیت انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال و واکنش به نحوه جدایی دمیر
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی ارتباط بین‌المللی خود را گسترش می‌دهد
  • چرتکه ۲میلیاردی فدراسیون برای مصاحبه یک مربی!